Tko smo mi?

Želite li upotpuniti Vašu suvenirsku ponudu autentičnim i atraktivnim proizvodima?

Obrt Kiki je osnovan 2005. godine kada je Suzi odlučila mobilizirati najmilije i stvoriti nešto drukčije – uistinu domaće, originalno i stvarano u krugu obitelji kroz duge zimske mjesece.

Naši zaigrani sapuni i maštoviti ukrasi punjeni opuštajućom lavandom plijene pažnju dizajnom, bojama i brojnim mirisima.

Nakon godina iskustva, danas Vam nudimo naše najprodavanije proizvode te stremimo kvalitetnoj suradnji.

KATEGORIJE SAPUNA

Suvenirski sapuni

Naši suvenirski sapuni  na glicerinskoj bazi su mirisni, šareni i zaigrani. Privlače poglede gdje god se našli, u sklopu suvenirnice, štanda ili galerije.

Sapuni zahvalnice

Sapuni zahvalnice su divan, unikatan i maštovit poklon za sve sudionike vjenčanja. Ono što je super je što se sapun može bojama i mirisom prilagoditi tonu vašeg dana! Personaliziramo sapune s imenima i datumima. Ako ste par, koji za svoje vjenčanje traži nešto novo, maštovito, a pritom mirisno onda ste na pravom mjestu. Javite nam se sa svojim željama kako bi zajedno izradili nešto unikatno i kreativno.

Apartmanski sapuni

Poklon dobrodošlice gostima nije nova niti rijetka praksa. Pretvorite poklon u promotivni materijal gdje ćete ne samo obradovati gosta lijepom gestom, već ćete poklon personalizirati svojim podacima. Poklon posjetnica će vas predstaviti na zanimljiv i reprezentativan način kroz mali oblik pažnje.

Domaće i originalno

Ručno rađeni suveniri stvarani s puno ljubavi imaju posebnu draž u sklopu svake kolekcije. Našli se u suvenirnici, na štandu ili pak u obliku svojevrsne zahvalnice, Kiki suveniri dijele dašak naše kulture i tradicije kroz oblik i miris. 

Godine iskustva

Godine iskustva koje se sastoje od brojnih pokušaja i usavršavanja danas su rezultirale proizvodima koje nudimo na tržištu. Fokus i pažnja usmjereni na kvalitetu izrade proizvoda definitivno su se isplatili, te Vam danas s ponosom možemo predstaviti našu kolekciju suvenira.

KIKI handmade souvenirs katalog