PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

 

Privatnost i zaštita podataka za našu web stranicu: https://kiki-souvenirs.com/.

Budući da su nam vaša privatnost i zaštita podataka važni, svrha ove politike privatnosti je pružanje informacija o obradi osobnih podataka prilikom korištenja naše web stranice i srodnih usluga.

Politika privatnosti i prikupljanje podataka – Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo.

Obrasci za kontakt i podaci o vašoj lokaciji

Tijekom uporabe neke naše mobilne usluge mogu povremeno dobiti informacije o lokaciji uređaja. Podaci o upotrebi, uključujući vrijeme pristupa, vrstu preglednika, jezik i IP adresu.

Kolačići

Za prikupljanje podataka koristimo razne tehnologije, što može uključivati slanje kolačića na vaše računalo ili mobilni uređaj. Kolačići su male podatkovne datoteke koje se pohranjuju na tvrdi disk ili memoriju vašeg uređaja putem web stranice i pomažu vam u analizi i prikupljanju agregirane statistike o korisničkim aktivnostima. Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje svog imena, adrese e-pošte i web mjesta u kolačiće. Privatnost i zaštita podataka je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno popunjavati svoje podatke kad ostavite novi komentar. Ovi će kolačići trajati godinu dana. Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni. Web oznake koriste se za isporuku broja kolačića, posjeta, razumijevanje upotrebe i učinkovitost marketinških kampanja.

Pravila o privatnosti i prikupljanje podataka s ugrađenim sadržajem

Članci na ovom web mjestu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto. Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na to web mjesto.

Dali smo vam mogućnost da prihvatite ovu ugrađenu treću stranu ili ne, kao što to zatražimo s okvirima za suglasnost za sav ugrađeni sadržaj, a nikakvi se podaci ne prenose prije nego što na to pristanete. Potvrdni okviri u nastavku prikazuju sve ugrađene dijelove na koje ste do sada pristali. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku tako što ćete ih ukloniti i kliknuti gumb za ažuriranje.

Pravila o privatnosti i prikupljanje podataka – Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu internetske analitike koju pruža Google Ireland Ltd. Google Analytics koristi određeni oblik kolačića koji je pohranjen na vašem računalu i omogućuje vam analizu upotrebe naše web stranice. Podaci o vašoj upotrebi ove web stranice generirane kolačićima obično se šalju Googleovom poslužitelju u SAD-u i tamo se pohranjuju. Google koristi ove podatke u naše ime za analizu vaše upotrebe ove web stranice kako bi sastavio izvješća o aktivnostima na web mjestu za operatore web stranica i pružio dodatne usluge u vezi s aktivnostima na web mjestu i korištenju interneta. IP adresa koju vaš preglednik prenosi u kontekstu Google Analyticsa nije povezana s drugim Googleovim podacima.

Ove web stranice koriste Facebook Pixel društvenu mrežu “Facebook” u svrhu ponovnog marketinga kako bi vas ponovno kontaktirale u roku od 180 dana. Također koristimo Facebook Pixel kako bismo osigurali da Facebook oglasi udovoljavaju potencijalnim interesima korisnika i da nisu neprikladni. Uz pomoć Facebook Pixela možemo pratiti učinkovitost Facebook oglasa u statističke svrhe i u svrhu istraživanja tržišta. Zbog marketinških alata koje upotrebljavate, vaš preglednik automatski uspostavlja izravnu vezu s Facebook poslužiteljem čim prihvatite upotrebu kolačića koji zahtijevaju vaš pristanak. Ova web stranica koristi Google upravitelj oznaka. Google upravitelj oznaka implementira samo oznake. To znači da se ne koriste kolačići i ne pohranjuju osobni podaci. Google upravitelj oznaka pokreće druge oznake koje prikupljaju podatke po potrebi. Međutim, Google upravitelj oznaka ne poseže za tim informacijama.

Pravila o privatnosti i prikupljanje podataka – Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare umjesto da ih držimo u redu za umjeravanje. Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili uklonitie svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte. Ako ste dali svoj pristanak za obradu vaših podataka, svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku. Takvo povlačenje utječe na vaše dopuštenje za obradu vaših osobnih podataka nakon što ste nam ih dali. Molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našom politikom koja se odnosi na privatnost i zaštita podataka.

Vaš KIKI tim

Kontakt osoba:
Suzana Tomašić +385 (0)95 809 80 23

Zaštita podataka i privatnost